KIA Stock Deals

7 years map update 7 years warranty

Geniet uitzonderlijke condities op onze onmiddellijk beschikbare stockwagens.

Geniet uitzonderlijke condities op onze onmiddellijk beschikbare stockwagens.

Met zijn strakke en opvallende design trekt de Kia Niro gegarandeerd de aandacht. Deze nieuwe crossover zit boordevol innovatie : koetswerk met een stoer en assertief design. Een ruim en minimalistich interieur, en futuristisch in zijn geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid. De Kia Niro belooft je een spannendste rijervaring. Kies tussen de volledig elektrische, hybride en plug-in hybride versies.

Ontdek onze sportief en egentijds SUV, met zijn ruim en veelzijdig interieur, zijn dubbel gebogen display van 12,3’’ en zijn LED-mistlampen in de vorm van een boomerang. De Kia Sportage biedt u en uw passagiers een ongeëvenaarde rijervaring. Beschikbaar in Benzine, diesel, hybride en plug-in hybride.

Bereid je voor op krachtig rijplezier dankzij de Kia Ceed met zijn uitgesproken sportieve look : kenmerkende grille met tijgerneus en full LED-koplampen aan de voorkant, specifieke achterlichten en vormgeving aan de achterkant. Dankzij zijn luxueuze interieur met talloze slimme technologieën ben je altijd verbonden met je auto en de buitenwereld.